Altınova Ortaokulu
Altınova Köyü Birecik/ŞANLIURFA

VİZYON

Altınova Ortaokulu Olarak Vizyonumuz; Öğrencilerimizin; kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli,toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan bireyler olmalarını sağlamak, Her çocuk için yaratıcı, çok yönlü, haklarını koruyabildikleri, hoşgörü, saygı ve sevginin hakim olduğu bir ortam oluşturabilmek, Okulumuzu öğretmenleri, öğrencileri ve velileriyle çevrede örnek gösterilecek, gurur duyulacak bir okul haline getirmektir.

MİSYON

Altınova OrtaOkulu Olarak Misyonumuz; Ulusal ve evrensel değerlerin farkında olup, değişime ve gelişime açık; Atatürk ilkelerine bağlı; laik ve demokratik toplum düzenini benimseyen; kendine güvenli; çevresine saygılı; yaratıcı ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek, Bilginin yanında uygar davranışın önemini bilen bir gelecek nesil yaratmak, sevgi ve saygının; güven ve huzur sağlandığı, mutlu ve gurur duyacağımız başarılı bir okul olmak hedefimizdir.

Başlama 08:30 Bitiş 15:15

Soba

İlçe merkezine 12 km uzaklığında.

Köy