Derslik Sayısı: 8
Öğretmen Sayısı: 6
Öğrenci Sayısı: 250

KARİYER GÜNLERİ

Kariyer Günleri Kapsamında Birecik Belediye Başkanı M.Faruk PINARBAŞI okulumuzu ziyaret etmiştir.   ŞANLIURFA ‘NIN BİRECİK İLÇESİ  ALTINOVA ORTAOKULU’NDA ‘KARİYER GÜNLERİ’ PROJESİ                  Şanlıurfa’ nın Birecik İlçesi Altınova Köyü’ndeki Altınova Ortaokulu’nda ‘Kariyer Günleri’ ismiyle her onbeş günde bir okula davet edilen değişik mesleklerden, kariyerli, alanında uzman kişiler, 8.Sınıf öğrencilerine yönelik Meslek tanıtımı, mesleki yönlendirme, sorumluluk bilinci ve başarılı olmanın yolları ile ilgili konularda öğrencileri bilgilendirerek, rehberlik yaptılar.               Altınova Ortaokulu Müdürü Hasan UÇAKTÜRK ‘Kariyer Günleri’ projesine destek veren tüm katılımcılara okulu adına çok teşekkür ettiğini belirterek sözlerine şöyle devam etti: Biz okul olarak bu uygulamaya başlarken; öğrencilerimize yönelik olarak Meslek tanıtımı, mesleki yönlendirme, sorumluluk bilinci ve başarılı olmanın yolları hususlarını amaç olarak belirledik. ‘Kariyer Günleri’ projesinin okulumuzda faaliyetleri devam ettikçe katılımcılarımız; öğrencilerimizi aydınlattıkça ve öğrencilerimizden uygulamamızla ilgili olarak çok güzel dönütler geldikçe doğru yolda olduğumuza inancımız pekişmiş oldu.                Altınova Ortaokulu Kariyer Günleri projesine Birecik Belediyesi Başkanı M. Faruk PINARBAŞI, İlçe Emniyet Müdürü Barış ERTUĞRUL, Birecik Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Murtaza ÇİT, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Ahmet Bedevi KURT, İlçemiz Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Ahmet GÖRMEZ, Birecik Barajı Jandarma  Karakol Komutanı Orhan ÇAM ve İlçe Sağlık Grup Başkanı Dr. Suphi KAÇAR Hatice-Sadettin Bilgin Aile Sağlığı Merkezi Doktoru Ensari YAVUZ, 11 Temmuz İlkokulu Müdürü Mustafa DEMİR, Avukat Sabit DEMİR ve İnşaat Mühendisi Hüseyin YAŞAR katılımlarıyla destek verdiler.              Altınova Ortaokulu Müdürü Hasan UÇAKTÜRK, ‘Kariyer Günleri’ projesine desteklerinden dolayı Kaymakamımız Sayın Fehmi Sinan NİYAZİ’ ye, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali ÖZÇELİK’ e ve katılımlarıyla öğrencilerimize rehberlik yapan tüm katılımcılara okulum adına çok teşekkür ediyorum’ diyerek sözlerini tamamladı.